Βαθμολογία

Σαμαρόπουλος: «Απαραίτητα τα φιλικά για τον Άρη...»

H αναβολή των αγώνων της Γ' Εθνικής για δεύτερη σερί εβδομάδα έχει αλλάξει τον προγραμματισμό των ομάδων και αυτό ισχύει και για τον Άρη, που νίκησε... φιλικά τον Αιγινιακό το Σάββατο (6/2).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σαμαρόπουλος τόνισε ότι τα φιλικά είναι απαραίτητα για τους «κίτρινους» προκειμένου να διατηρούνται σε εγρήγορση, με τον αμυντικό των Θεσσαλονικέων να τονίζει παράλληλα ότι ο Άρης θα είναι απόλυτα έτοιμος όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου.

«Ήταν ένα αρκετά δυνατό φιλικό. Χρειαζόμαστε κάθε εβδομάδα ένα παιχνίδι, εφόσον υπάρχουν αναβολές. Μας κρατάει σε εγρήγορση. Με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τους υψηλούς ρυθμούς που διατηρούμε, μένουμε σε καλή φυσική κατάσταση και είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή ξεκινήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Σαμαρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τη δική του απόδοση, σχολίασε: «Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις και περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή μου για να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι».