Βαθμολογία

Με απόλυτη επιτυχία 47 νέοι διαιτητές στη Λάρισα!

Το Σάββατο (6/2) και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκαν οι γραπτές εξετάσεις για τη σχολή νέων διαιτητών ποδοσφαίρου Λάρισας, στο 3ο Λύκειο της πόλης μας. Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί!

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι εξετάσεις τα τελευταία χρόνια γίνονται κάθε χρόνο. Έτσι λοιπόν αφού ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα την Πέμπτη (4/2), το Σάββατο (6/2) ήρθε η ώρα των γραπτών εξετάσεων.

Όσοι από τους συμμετέχοντες θα περάσουν τις γραπτές εξετάσεις θα συμμετέχουν ως διαιτητές και βοηθοί τη νέα χρονιά στις τοπικές κατηγορίες. Η εξεταστική ξεκίνησε με την παρουσία του εκπροσώπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Χρήστου Γενναίου που είναι παλιός διεθνής διαιτητής καθώς και εκπαιδευτών της επιτροπής διαιτησίας Λάρισας.

Παρόντες από την επιτροπή διαιτησίας της Λάρισας ήταν οι: Νίτσας, Ζήλος, Φαρμάκης, Τσιλίκης, Κωστής, Λιόλιος, Κυρίτσης. Συνολικά συμμετείχαν 47 μαθητές, οι οποίοι πέρασαν όλοι με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις.

Πριν ξεκινήσει η εξεταστική ο κ. Χρήστος Γενναίος πέρασε από τις αίθουσες και μίλησε στους μαθητές. Τα λόγια ήταν: «Ήρθα πρώτα απ’ όλα σαν φίλος αφού με συνδέει 30 χρόνια φιλίας με τον κ. Νίτσα και μετά θεσμικά. Χαίρομαι πολύ που είστε όλοι νέοι και συγχαρητήρια γι’ αυτό που επιλέξατε να κάνετε στη ζωή σας. Να ξέρετε πως έχετε έναν πολύ καλό σύνδεσμο διαιτησίας στη Λάρισα και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή σταδιοδρομία».