Βαθμολογία

Στον Απόλλων Λάρισας ο Κώστας Γεωργούλης

Ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού Κώστα Γεωργούλη. Ο ύψους 1.88, Γεωργούλης είναι γεννηθείς στις 10/04/1990 (25 ετών) και ξεκίνησε να αγωνίζεται στον ΠΟΕ το 2005.

Κατόπιν αγωνίσθηκε στην Προοδευτική, όπου πανηγύρισε δυο ανόδους τόσο στην Δ όσο και στην Γ, ενώ κατέκτησε μαζί της και το Κύπελλο Πειραιά. Επόμενος σταθμός του, ήταν ο Ατρόμητος Πειραιά και κατόπιν ο Πανελευσινιακός, όπου πανηγύρισε πέρυσι το καλοκαίρι την άνοδο από την Γ Εθνική στην Football League.

Φέτος το πρώτο μισό αγωνίσθηκε στους Αγ. Αναργύρους Αθηνών που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ. Έρχεται με στόχο να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο μας, να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει, στην νέα εποχή.

Ο ίδιος δήλωσε στο apollonlarisas.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Απόλλων Λάρισας. Μια ομάδα με ιστορία που είναι γνωστή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αφού έχει βγάλει και πολλούς παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του Απόλλωνα, κ. Μαντζανά, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αλλά και για τις ενέργειες που έκανε για να πάρω εγκαίρως το δελτίο μου, από την ομάδα της Αθήνας. Υπόσχομαι να τα δώσω όλα, όταν και όποτε με χρειασθεί  ο προπονητής μου, για να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο του Απόλλωνα»