Βαθμολογία

Ανατροπή στην επανάληψη η Ακαδημία

Η Ακαδημία Τυρνάβου φιλοξένησε την Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου και κέρδισε με 5-2.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 1-2 στο ημίχρονο αλλά ο αρχηγός της Μπάκος Γ. και η παρέα του έκανα την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και έχασαν μόλις στο 1ο λεπτό ευκαιρία με τον Μπάκο Γ. και στο 7' με τον Φουρκιώτη.

Έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 8' ο Παπαχατζής Γ. με μία "οβίδα" θα κάνει το 1-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση. Πρώτα στο 28' με τον Παπακωσταντίνου να κάνει το σουτ από τα 40 μέτρα με τον Σαμπαλνάρι να ΄χανει την μπάλα μέσα απο τα χέρια του για το 1-1.

Η ανατροπή έγινε στο 33' με το σουτ του Γραμμένου. Στην επανάληψη όμως ο Μπάκος Γ. θα αναλάβει. Πρώτα στο 57΄θα κάνει το 2-2.Στο 60' θα πετύχει το δοκάρι. Ο Λόζος στο 70' θα κάνει την ανατροπή για τους γηπεδούχους ενώ στο 73΄ο Μπάκος θα κάνει το 4-2. Το χορό των γκολ "έκλεισε" ο Γαλάρας στο 88' ύστερα απο πάσα του Μούργκα.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι, Ντούρος, Μπάκος Κ., Δασκαλόπουλος, Κόκκας Β., Παπαχατζής Γ., Στάμου, Παπαδόπουλος (46′ Μούργκας), Λόζος (73′ Γαλάρας), Μπάκος Γ., Φουρκιώτης (75′ Παπαχατζής Β.).

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Λυμπίκης Α., Παππάς, Δαλώσης (15′ λ.τ. Ξεφτέρης Χρ.), Γραμμένος Α., Γεωργάκης, Τάμπλης, Βαλιάκος Μ., Γραμμένος Χρ. (55′ Μπρέλλας), Ξεφτέρης Ηλ., Παπακωνσταντίνου (75′ Μπακλαβάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακαγιάννης, Τζιμούρτος, Κοντοβασίλης.