Βαθμολογία

Ο Βενέτης μίλησε στο τέλος

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου νίκησε στην έδρα της τον Φαλανιακό μ σκορ 2-1. Το νικητήριο γκολ μπήκε στο 82' από τον Βενέτη. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι με τον Μπούνα και οι φιλοξενούμενοι με Παπαγεωργίου, Μπλέντι και Αλατά στο πρώτο. Στο 20' ο Ταρταμπούκας με μία βολίδα στο "παραθυράκι" μετά από πάσα του Βενέτη θα κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 50' με τον Αλατά. Μάλιστα είχαν ευκαιρίες με τους Παπαγεωργίου, Αλεξανδρή και Δαλακώνη. Όμως στο 82' ο Βενέτης θα κάνει το τελικό 2-1. Πιο πριν έχαναν ευκαιρίες οι Ταρταμπούκας, Σπυρόπουλος και Δημητρέλης ενώ δοκάρι είχε ο Βενέτης στο 78'. Στο 78' ο Κόκκινος από την Φαλάνη δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Δούρος (80′ Δάκτυλας), Σαμαράς, Νεστορίδης, Έξαρχος, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Ταρταμπούκας, Μπούνα (85′ Μαλαχτάρης), Μακανίκας, Παιδής (68′ Δημητρέλης).

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας (46′ Αλεξανδρής), Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Κόκκινος, Πανταζής, Μπλέντι (85′ Χριστιανίδης), Σαχίνης (70′ Καρυώτης), Παπαγεωργίου, Αλατάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Αναστασίου, Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής