Βαθμολογία

Εφτάστερος Σμόλικας!!!

Ο Σμόλικας Φαλάνης πήρε μια εμφατική νίκη απέναντι στην Δάφνη Γλάυκης με σκορ 7-1. Πρωταγωνιστές ήταν οι Κακαβίτσης με τέσσερα γκολ και Πατσής με δύο. Στο 12' ο Κακαβίτσης με το κεφάλι θα κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 43' με το ωραίο σουτ του Σπανούλη για το 1-1.'Ομως μετά από δύο λεπτά πάλι ο Κακαβίτσης πάλι με κεφαλιά θα κάνει το 2-1.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55' ο Κακαβίτσης θα κάνει χατ-τρικ και το 3-1 ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Πατσή. Πρώτα στο 60' και μετά στο 68' κάνοντας έτσι το 5-1.Στο 74' ο Σκούπρας πέτυχε το πιο όμορφο γκολ αφού το σκόραρε απο το κέντρο και το τελικό 7-1 θα γίνει στο 80' από τον Δάσιο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Ένα στο 30' ο Σκούπρας και ένα στο 88' ο Τανάγιας Β.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης, Κολοβός (65′ Βάνης), Μάρκου, Μπουζούκας, Πατσής (65′ Νινόπουλος), Σκούπρας, Λιάνος, Κόκρας, Δάσσιος, Κακαβίτσης (55′ Τανάγιας Β.).

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Μπιρόλ, Υφαντής, Αλεξανδρής, Βεργής, Σπανούλης, Καλούσης, Τσιόλης Ν. (70' Βράκας), Μπατζογιάννης (67' Μητροδήμος), Φώτος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Γκαρέλης, Μίχος.

Βασίλης Παπαχατζής