Βαθμολογία

Επτά (7) παίδες του Ν.Ο.Λ. στην προεθνική!!!

Στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί (5-7 Φεβρουαρίου) το τέταρτο στη σειρά καμπ προετοιμασίας και επιλογής για γεννηθέντες το 2000 και νεότερους στην υδατοσφαίριση.

Ο υπεύθυνος ομοσπονδιακός τεχνικός υποδομών Νίκος Βενετόπουλος κάλεσε για το σκοπό αυτό 33 συνολικά νεαρούς πολίστες, να βρίσκονται την Παρασκευή 5/2 στις 20.30μ.μ. το βράδυ στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολυμέρος».

Για το Ν.Ο. Λάρισας είναι οι: Στεργίου Δημήτρης, Λευθέρης Γιάννης, Γεωργόπουλος Δαμιανός, Παπαρσενίου Ιωάννης, Σκέντος Δημήτρης, Μπουλογιάννης Μιχαήλ, Αγγελούλης Αντώνης.

Τα προηγούμενα αντίστοιχα καμπ έγιναν, με επιτυχία, στην Νίκαια, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές του που για ακόμη μία φορά απέδειξαν τη σκληρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τις ομάδες του Ν.Ο.Λ. και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Βόλο που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών, αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες για το αθλητικό τους μέλλων.