Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Ροδιά με παράπονα…

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Ροδιά, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τους Καλαρρύτες (2-2). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 44’ με τον Βασίλη Κακαβίτση που πήρε την μπάλα από τον αμυντικό των Καλαρρυτών και πλάσαρε τον Ράγια για το 1–0.

Στο 65’ ο Τζιόγκας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 67′ ο Σαμπάνης μείωσε  σε 2–1. Στο 86’ ο Κούρτης ανέτρεψε τον Άγγελο Βιλανάκη καταλογίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, διαμορφώνοντας το τελικό  2–2.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην φάση αυτή ο κίπερ του Ροδιακού υπέστη μερική ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο. Η διοίκηση των γηπεδούχων διαμαρτύρεται έντονα για την απόφαση αυτήν, όπου ο ποδοσφαιριστής τους τραυματίστηκε τόσο σοβαρά και ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι.

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Κούρτης, Γεροστέργιος, Γκαμπέτας, Βόγγολης, Κάιο, Ζαμπούλης, Πατρίκου (37′ λ.τ. Γκατζούλης), Τζιόγκας, Κακαβίτσης (78′ Τανάγιας), Γάλλος, Τόρης (64′ Ρόκα).

Καλαρρύτες (Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Φασούλας, Δασκαλόπουλος (55′ Κίτσιος), Ρούμπος, Βιλανάκης Χαρ., Βιλανάκης Ν., Μουστάκας, Βιλανάκης Γ. (60′ Κοταρέλας), Σαμπάνης, Σακογιάννης, Βιλανάκης Αγγ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Πρακατές, Θύμιου.