Βαθμολογία

Λιόλιος για...φίλημα

Η Δόξα Βλαχογγιανίου φιλοξένησε και νίκησε την Αστραπή Ν. Πολιτείας με σκορ 5-2. Πρωταγωνιστής ο Λιόλιος με 3 γκολ και μία ασίστ. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Λιόλιος θα βρει τον Πατσιωτό και αυτός με άπιαστο πλασέ θα κάνει το 1-0. Δέκα λεπτά μετά ο Λιόλιος με ατομική ενέργεια θα κάνει το 2-0 και στο 26' θα πάρει την πάσα από τον Κοντοθανάση Β. για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 30' με το σουτ του Γκιουρσάνη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν πάλι πρώτοι. Στο 51' ο Λιόλιος θα περάσει όποιον βρει για το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 65΄ με την "αστραπή" του Μπέλτσιου αλλά το τελικό 5-1 θα γίνει στο 85' με τον Σουφχάρα.

Να αναφέρουμε ότι η Ν. Πολιτεία τελείωσε τον αγώνα με δέκα λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπέλτσιου στο 86'.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Φακίτσας Β., Κορομπίνος, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λίλιος (85' Χαράλαμπος), Κοντοθανάσης Β. (70'Αλεξίου), Ζηρδέλης, Πατσιωτός (80' Κοκόμπελης), Αθανασούλης.

Αστραπή Ν.Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Τσούπρος, Παπαμάνος, Πάτσιος, Λιούσακς, Παντελής, Μολάς, Αρσένης (65' Παραφέστας), Γκιουρσάμης, Καλτσάς (70' Ζγούραλης), Μπέλτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Νίκζας, Ντελέζος Θ.

Βασίλης Παπαχατζής