Βαθμολογία

Ανεβαίνει ο Ηρακλής Λάρισας!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον ΠΟ Ελασσόνας ήταν νικηφόρο για τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 8’ άνοιξε το σκορ ο Ηρακλής όταν ο Ντουνούδης έβγαλε ωραία σέντρα για τον Μαυρομάτη που πέρασε την άμυνα και από πλάγια έκανε το διαγώνιο σουτ και το 1-0.

Στο 24’ κόρνερ από τον Ματούλα από αριστερά, με τις γροθιές έδιωξε ο Μπανταβάνης.Στο 26’ ο ΠΟΕ έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Μιγδάνης ανέτρεψε τον Αποστόλου έξω από την περιοχή και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Στο 44’ ο Αποστόλου βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ της Ελασσόνας αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 47’ ο Σινάπαλος έπιασε ένα δυνατό σουτ από το χώρο του κέντρου, μεγάλη απόκρουσε από τον Μπανταβάνη σε κόρνερ. Στο 58’ ο Αποστόλου ξέφυγε από την άμυνα, δεν μπόρεσε όμως να τελειώσει την φάση, ύστερα από κόντρα ξανά πήρε το ριμπάουντ, έδωσε στον Μαυρομάτη και αυτός απέναντι από τον κίπερ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Και εκεί όπου ο ΠΟΕ πάλευε να φέρει το ματς στα ίσα έστω με παίκτη λιγότερο, στο 64’ ο Ηρακλή πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν έκανε το σουτ από πλάγια ο Σπανός, απέκρουσε ασταθώς ο κίπερ, πήρε το ριμπάουντ ο Αποστόλου και έκανε το 2-0.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπανταβάνης, Γαρουφαλλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Μαυρομάτης (78’ Λαβαντσιώτης), Καπετάνι, Σπανός (86’ Λιάκος), Ντουνούδης (67’ Τσιάτας), Αποστόλου.

ΠΟ Ελασσόνας (Αλέκος Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Κυρίτσης Γ., Γκαραβέλης, Περτζιόνι (27’ Γκουτζουρέλας), Γεωργούλης Λ., Σινάπαλος, Μπούσιας, Ελευθεριάδης (65’ Καραμάνος), Ματούλας, Τσένος (73’ Ντούφας).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Σπανούλης, Ακρίβος.