Βαθμολογία

Άνετα ο Δαμασιακός

Ο Δαμασιακός είχε εύκολο απόγευμα αφού κέρδισε στην έδρα του τον Αμπελωνιακό με σκορ 2-0. Με γκολ από τα αποδυτήρια θα ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι. Στο 3' ο Μουσιάρης Δ. θα βρει τον Λούτσο Στ. και αυτός με πλασέ θα κάνει το 1-0.

Στο 18' ο Λόλας θα σκοράρει αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ κάτι που δεν συμφωνεί ο Δαμασιακός. Στο 30' ο Γογάκος έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η μπάλα θα χτυπήσει το δοκάρι. Στην επανάληψη ο Λόλας θα χάσει δύο ευκαιρίες και στο 68' θα κάνει το σουτ με τον Μουσιάρη Θ. να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Κωτούλα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Λέτσιος Κ., Μπακαΐμης, Γεωργατζιάς, Τσιάλτας, Γανός (70′ Δούκας), Μουσιάρης, Λέτσιος Στ. (86′ Λέτσιος Γ.), Λούτσος (75′ λ.τ. Μουσιάρης Θ.), Λόλας.

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης): Βραζιτίκος, Ροντούλης (65′ Βούκιας), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Γρηγορίου, Μαυρίδης, Χατζούλης, Γωγάκος (70′ Μπέης), Ψύρρας (75′ Φετάου), Πούλιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Καραμπούλας, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής