Βαθμολογία

Από το πρώτο τα Φάρσαλα

Νικηφόρα πέρασε ο Αχιλλέας Φαρσάλων από την έδρα του Αετού Μακρυχωρίου με σκορ 0-2. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο δεύτερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν πρώτοι με τον Ζαγγανά. Ο ίδιος στο 17' θα πάρει την πάσα από τον Νεμπεγλέρα και θα ανοίξει το σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο Κουρούμαλος θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας και με πλασέ θα γράψει το 2-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με τους Κουσιώρα, Νικούλι και Γκαραλιάκο χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο Νεμπεγλέρας στο 70' θα κάνει το φάουλ απευθείας και ο Κωσταντίνου θα απομακρύνει με την μπάλα να χτυπάει δοκάρι και να βγαίνει κόρνερ. Ενώ στο 80' ο Κουρούμαλος θα κάνει την σέντρα και από κόντρα η μπάλα θα χτυπήσει πάλι δοκάρι.

Αετός Μακρυχωρίου (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κωσταντίνου, Γκαμπέτας, Δάσιος Δ., Πίκος, Καλπίας (35' Γκαραλιάκος), Δάσιος Γ., Αργύρης, Παυλόπουλος, Νικούλι (87' Τζίκα Δ.), Τέας (75' Παπαδημητρίου), Κουσιώρας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσανάκας, Καραμπούζης, Τλούπας, Νεμπεγλέρας (85' Μεζίνι), Κομισόπουλος, Μπένος (83' Τσετιροκλής), Ζαγγανάς (80' Πλιάγκας), Κουρούμαλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Νατσιούλας, Αρχοντής.

Βασίλης Παπαχατζής