Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κωτάτη η Επισκοπή

Με τη… βούλα παίκτης της Επισκοπής είναι πλέον και ο Κωνσταντίνος Κωτάτης. Ο 20χρονος επιτελικός μέσος, που έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με την ομάδα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πέρασε την Παρασκευή (5/2) από τα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το συμφωνητικό που θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής ανέφερε: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Κωτάτη. Ο νεαρός επιτελικός μέσος γεννήθηκε στις 10/6/95 και έχει ύψος 1, 79μ.. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Zάκυνθο (Football League).

Τον Ιανουάριο του 2014 μετεγγράφηκε στο Ζάντε της Ιταλίας και την επόμενη σεζόν (2014-'15), επανήλθε στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Πανηλειακού (Football League ).Ως γνωστό, ο Πανηλειακός αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο Κωτάτης αναχώρησε για την Ελβετία όπου αγωνίστηκε στην Τσιάσο (ομάδα Β' κατηγορίας). Το επόμενο εξάμηνο αγωνίστηκε στην σλοβένικη Ντόλνι Κούμπιν όπου το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Κωτάτης αγωνιζόταν στην Κέρκυρα.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές, προσωπικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο Κωτάτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει, δενόμαστε ολοένα και πιο πολύ, καλή ομάδα. Χαίρομαι για το γεγονός ότι ήρθα και ‘γω να βοηθήσω την Επισκοπή και θα κάνω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο».