Βαθμολογία

Σε εγρήγορση με Αιγινιακό ο Άρης

Για άλλη μία εβδομάδα η ΕΠΟ αποφάσισε να μεταθέσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Οι ομάδες θέλουν να παραμείνουν σε… εγρήγορση και μία από αυτές είναι και ο Άρης.

Με αφορμή τη νέα αναβολή, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν ότι το Σάββατο (6/2) θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά: «Μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για νέα μετάθεση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατά μια εβδομάδα, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα για την ομάδα μας.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (06/02), τον Αιγινιακό. Το παιχνίδι με την ομάδα της Πιερίας (συμμετέχει στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας) θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη».

Όσον αφορά την προπόνηση, οι Ρόβας και Μπαϊμάκης έμειναν και πάλι εκτός, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και τη φλεγμονοπάθεια στη δεξιά ωμοπλάτη αντίστοιχα που τους ταλαιπωρούν.