Βαθμολογία

Πρώτος προπονητής στον Ιάλυσο ο Σάββενας

Στη λύση του Γιώργο Σάββενα κατέληξαν οι ιθύνοντες του Ιάλυσου μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Μίλτο Γκόφα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Χατζηνικήτας, εισηγήθηκε στο Δ.Σ. να αναβαθμιστεί ο Σάββενας και να αναλάβει πόστο πρώτου προπονητή με βοηθό τον Παναγιώτη Τσιάμη, κάτι που εγκρίθηκε και αμφότεροι ανακοινώθηκαν και επίσημα τα νέα τους καθήκοντα.

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την αναβάθμιση του κ.Γιώργου Σάββενα ως πρώτου προπονητή, με βοηθό του τον κ.Παναγιώτη Τσιάμη. Το Δ.Σ λαμβάνοντας υπόψιν την εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητες του κ. Σάββενα, αποφάσισε να είναι αυτός που θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου του Ιάλυσου, στο να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Σύσσωμο το Δ.Σ εύχεται καλή προπονητική χρονιά στον κ.Σάββενα με την υπόσχεση ότι άπαντες θα είναι δίπλα του, στηρίζοντας τον», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Παράλληλα, στο ρόστερ της ομάδας ενσωματώθηκε και ο Ανδρέας Κορνελάτος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Η σχετική ανακοίνωση ήταν η εξής: «Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κορνελάτο. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Πανελευσινιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΕ Σέρρες, Αστέρα Μαγούλας και Άτταλο Νέας Περάμου. Το Δ.Σ τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται καλή και υγιή χρονιά».