Βαθμολογία

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Τα μπλόκα των αγροτών και οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ οδήγησαν σε νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ΕΠΟ, που αναμενόταν το πρωί της Παρασκευής (5/2) να πάρει την τελική της απόφαση για την διεξαγωγή των προγραμματισμένων αναμετρήσεων και των τεσσάρων ομίλων για την Κυριακή (7/2), ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα πηγαίνει πίσω κατά δύο αγωνιστικές με τα παιχνίδια να μετατίθενται για τις 14 Φεβρουαρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα άλλωστε για τον ίδιο λόγο έπειτα και από πολλά αιτήματα ομάδων είχε μεταφερθεί η αγωνιστική από τις 31 Ιανουαρίου για τις 7 Φεβρουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ανέφερε: «Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές».