Βαθμολογία

Ρανιέρι: «Φαβορί είναι οι άλλοι...»

Καμία διάθεση να χρίσει την Λέστερ φαβορί για τον τίτλο δεν έχει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος σε σχετική ερώτηση, απάντησε πως τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ τις έχουν οι… άλλοι!

Ο Ιαλός τεχνικός βρέθηκε ενώπιο των δημοσιογράφων, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι και μεταξύ άλλων συνέχισε την προσπάθεια να αποφορτίζει ψυχολογικά τους παίκτες του και να μεταφέρει στους αντιπάλους το άγχος.

«Τα φαβορί είναι οι άλλοι, όχι η Λέστερ» απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του μπορεί να ολοκληρώσει την μεγαλύτερη έκπληξη από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια είπε:

«Η Μάντσεστερ Σίτι  μπορεί να αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο διότι έχει… μάγους στο ρόστερ της. Είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί με στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα και να παλέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για εμάς το κάθε ματς είναι ένα μεγάλο τεστ και το όνομα του αντιπάλου δεν έχει σημασία. Αυτοί πρέπει να κερδίσουν. Εμείς θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Αυτή είναι η διαφορά»!