Βαθμολογία

Μπαξεβάνος: «Τον καλύτερό μας εαυτό για την πρώτη νίκη»

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη για το 2016 επιζητά ο Κισσαμικός και ο Σπύρος Μπαξεβάνος ευελπιστεί ότι θα επιτευχθεί κόντρα στα Τρίκαλα. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας την Πέμπτη (4/2), ο 45χρονος τεχνικός έστειλε μήνυμα νίκης στους ποδοσφαιριστές του.

«Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μέσα στο 2016. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε μία ισοπαλία στην αρχή της χρονιάς με την Καλλιθέα και στη συνέχεια την ήττα από την Κέρκυρα και θέλουμε να κερδίσουμε μία καλή ομάδα, όπως είναι τα Τρίκαλα, που έχουν διαφορετικούς στόχους από εμάς.

Νομίζω στις λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια να το καταφέρουμε. Αυτή την εβδομάδα είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μπούμε μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πάρουμε μία νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Ο Κισσαμικός κατοικεί στην 6η θέση του πίνακα της Β’ Εθνικής με 25 βαθμούς και αν επικρατήσει στο κυριακάτικο (7/2 – 15:00) ματς με τα Τρίκαλα, θα τα πλησιάσει στο -3 (σ.σ. η θεσσαλική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση).