Βαθμολογία

Παρελθόν ο Πλεσίτης μετά από 12 χρόνια στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης αποχώρησε άδοξα από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και μοιραία την ίδια κατάληξη είχε και η αντίστοιχη ομάδα των Νέων του συλλόγου. Προπονητής στην Κ19 ήταν ο Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος μετρούσε θητεία 12 ετών στους Ηρακλειώτες και πλέον αποτελεί παρελθόν, αν και στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» εκτιμούν ότι ο αποχαιρετισμός είναι προσωρινός.

Αυτό τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη (4/2), στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένεια του Εργοτέλη αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Βασίλη Πλεσίτη για την πολύχρονη, πολυεπίπεδη και απόλυτα επιτυχημένη προσφορά του στον Σύλλογο. Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της Εργοτελίτικης οικογένειας.

Πραγματικός δάσκαλος για εκατοντάδες νεαρούς αθλητές και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να αποτελέσουν τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, σημείο αναφοράς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι βέβαιο, ότι αυτός ο αποχαιρετισμός είναι προσωρινός. Αργά ή γρήγορα, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».