Βαθμολογία

ΝΟΛ: Πρόκριση στους Χειμερινούς Αγώνες κορασίδων

Στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Α' που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο με συμμετοχή συνολικά 139 αθλητριών και 15 σωματείων από όλη την Ελλάδα,συμμετείχε και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, με δύο αθλήτριές του.

Οι αθλήτριες που πλαισίωσαν το σύλλογο στο άθλημα των φιγούρων ήταν οι Σαμαρά Ισιδώρα και Καραδήμου Ζαχαρένια που κατάφεραν να διατηρήσουν τα όριά τους διεκδικώντας την πρόκριση τους   στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Επίσης στις 23 Ιανουαρίου 2016στην Αθήνα για τους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Β' όπου αγωνίστηκαν ανάμεσα σε 197 αθλήτριες από 16 σωματεία από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψανοι μικρότερες αθλήτριες του Ν.Ο.Λ. Μπουλογιάννη Ιουλία, Σαμαρά Αναστασία και Γκότση Αφροδίτη που ομοίως κατάφεραν να κρατήσουν το όριο και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Κορασίδων Β'.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας κατάφερε να δώσει δυναμικά το παρόν με τις μικρές του γοργόνες, και στις δύο κατηγορίες, των Χειμερινών Αγώνωντου Ιανουάριου στην Αθήνα, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη της προπονήτριάς τους Νταβαντζίκου Γεωργίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τις μικρές του αθλήτριες και την προπονήτριά τους για την καλή αρχή, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έκαναν τόσο καιρό. Και εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στους επόμενους στόχους που ήδη έθεσαν.