Βαθμολογία

Β’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Εντυπωσιακά σκορ και ανατροπές…

Διεξήχθη την Τετάρτη (3/2) η 14η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος). Αναλυτικά τα ρεπορτάζ των αγώνων:

Κοιλάδα - Α.Ε.Σ Χαραυγή 2 - 1

Η Κοιλάδα κέρδισε την ανταγωνιστική Χαραυγή με το ίδιο 2-1. Ο Σδράλης σκόραρε στο τέλος του αγώνα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Από την άλλη η Χαραυγή είχε προηγηθεί στο 70΄με τον Ζυγούρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 73΄με τον Γκέρσι Καζάνι και στο 76΄με τον Κέιβιν Καζάνι έφεραν το ματς στα ίσα. Στο τέλος μίλησε ο Σδράλης…

Κοιλάδα (Θ. Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης, Αβραμούλης (80’ Μπούρας), Τριανταφύλλου, Ευθυμιάδης (46΄Ζησόπουλος), Καραπετσάνης, Τέλιος, Καζάνι Κέϊβιν, Καζάνι Γκέρσι, Σιούτας, Γκομοσίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Διαμάντης, Τσακνάκη.

Δόξα Υπέρειας - Άγιος Θωμάς 6 - 0

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε η Δόξα Υπέρειας που κέρδισε εύκολα τον Άγιο Θωμά με 6-0. Στο 5΄ ο Παπαδόπουλος Απ./Ν με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και στο 30’ ο Παλιούρας το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στις αρχές του δευτέρου μέρους έκανε το 3-0. Ο Γκατζόγιας σημείωσε χατ τρικ (55΄, 57, 65΄ με πέναλτι) για το τελικό 6-0.

Υπέρεια (Α. Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Τσούρης Γ., Τσούρης Κ., Γούναρης (55΄λ.τ Κερμελίδης), Ευθυμιάδης (65΄Μαλέσκα), Παπαδόπουλος Απ./Ιας., Παπαδόπουλος Απ./Ν, Γκατζόγιας, Παλιούρας (75΄Ηλιάδης), Μαργαριτόπουλος, Τασιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Ντίνου, Τέγος.

Μαχητής Τερψιθέας - Ατρόμητος Βαμβακούς 0 - 1

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς απέδρασε με τους βαθμούς της νίκης από την Τερψιθέα επικρατώντας με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Βόπης στο 30’.

Βαμβακού (Χ. Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Μορφογιάννης, Ακρίβος, Βότσης. Αρσενόπουλος Βαγ. (65′ Αζάς), Ξυνογαλάς (75΄Πέτσας), Βόπης, Μουτκανάς (55΄Κατσανάκης), Φλώρος, Τσούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Θύμιου, Παλαμίδας.

Αναγέννηση Φαρσάλων - Άρης Κουλουρίου 2 - 0

Η Αναγέννηση Φαρσάλων επιβλήθηκε του Άρη Κουλουρίου με 2-0 και συνεχίζει να είναι πρώτη στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ. Στο 4΄ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσιάμπα έκανε το 1-0 και στο 17΄από φάουλ του σκόρερ, ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Ν. Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κουτσικόπουλος, Τριανταφύλλου, Ζαγγανάς (54΄ Ρούμπας), Κούμπρια, Σακελλαρίου Κ., Συμεωνίδης, Προσμίτης, Αρβανιτοζήσης Γ., Αρβανιτοζήσης Δ. (80΄Μουτκανάς), Τσιάμπας Απ. (70΄Τζερεμές).

Κουλούρι (Γ. Νεράντζης): Δημητρίου, Μιχόπουλος, Καλογερόπουλος, Χάμος, Λευθέρης, Μπακαβέλος (62΄Παπαγεωργίου), Κοτάκος, Καρλιγκιώτης Μ., Καρλιγκιώτης Απ., Νεράντζης (72΄Χριστοδούλου), Δέλλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γκαραβέλης, Κουβατάς.

Ναρθάκι - Πελασγιώτις Λάρισας 1 - 0

Το Ναρθάκι κέρδισε με 1-0 την «Πέλα» και σίγουρα πήρε ανάσα βαθμολογική και ψυχολογική, απέναντι σε μια ομάδα που μετά την ήττα βρέθηκε στην 5η θέση! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 75΄ο Μπουλούτσος.

Πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για την διαιτητική τριπλέτα. Η «Πέλα» ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σίμος Κιος).

Ναρθάκι: Αποστολάκης, Λελεντζής, Καπετάνος (75΄Σίσκος), Παπανικολάου, Μπούσιος, Ραπτοτάσιος, Μπουλούτσος, Παπαθανασίου (30΄λ.τ Θάνος), Οικονόμου (46΄Πουρνάρας), Λιάπης Μανταλιάς.

Πελασγιώτιδα (Γ. Χατζής): Κιος Β., Κατράνας, Τέλιος, Κιος Σ., Τσέλα, Χίσα, Τσαβαλιάς (60΄Τεκέδης), Αναστασίου (80΄Λαζαρίδης), Γελαλής Γ. (70΄Μαροσούλης), Δαμασιώτης, Χαραλάμπους.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Μπουρονίκος, Μπιμπή.

Ολυμπιακός Αμπελιάς - Πανιώνιος Νέας Σμύρνης 3 - 0

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς επιβλήθηκε με 3-0 του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε στο 45΄ ο Νίκος Δενελάβας με εκτέλεση φάουλ και στο 60΄ο Λευτέρης Δενελάβας έκανε το 2-0. Ο Λέτσιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αμπελιά (Κ. Σταμόπουλος): Πατρίκιος, Δενελάβας Νικ., Σκλαπάνης (70΄Αλεξούλης), Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καραγγέλης, Γιαχνής (80΄Σπαθαριώτης), Κουλάκογλου, Σιδηρόπουλος, Δενελάβας Λ., Λέτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Τζιμούρτος, Κοτούμπας.