Βαθμολογία

Κοπή πίτας του Ποδηλατικού Α.Σ.Πηνειού

Το Σάββατο 30/1/2016 ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός πραγματοποίησε την κοπή πίτας στο «Village Garden» σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα με αθλητές, μέλη, παράγοντες και φίλους.

Στην εκδήλωση έγινε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε με τους αγώνες και τις δράσεις που διοργανώθηκαν, με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφικού υλικού, ενώ παρουσιάστηκαν οι νέοι στόχοι και οι αγώνες που πρόκειται να διοργανώσει ο Σύλλογός μας το 2016. Ακόμη έγιναν βραβεύσεις όλων των αθλητών που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια και Τοπικά Πρωταθλήματα και διασυλλογικούς αγώνες και ακολούθησε οικογενειακή φωτογραφία με όλους τους παλιούς και νέους αθλητές που παραβρέθηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κο Κωσταρόπουλο Γιώργο Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Λαρισαίων, τον Κο Αναστασίου Μιχάλη Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Δ/κό Συμβούλιο του Π.Γ.Σ.Λ, τους φίλους αθλητές από τα Τρίκαλα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους τους παραβρισκόμενους αθλητές και φίλους. Ευχαριστεί θερμά και τον προπονητή της ομάδας κο Δαλαβίκα Κώστα για τη συμβολή του και την στήριξη στους αθλητές προπονητική, ψυχολογική και ηθική και τις προπονήτριες της Σχολής Ποδηλασίας του Συλλόγου την Κα Ευαγγέλου Εύη και Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Τέλος το Δ/κό συμβούλιο εύχεται η νέα χρονιά να στεφθεί με πολλές επιτυχίες, διακρίσεις και νίκες των αθλητών, εύχεται μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά. Ευχή και στόχος του Συλλόγου είναι η υγιής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός, προβάλλοντας τα αθλητικά ιδεώδη, την αξία που αθλητισμού όχι μόνο ως μέσο διάκρισης αλλά και ως τρόπου ζωής.