Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας έβαλε δύσκολα στην Κέρκυρα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση το απόγευμα της Δευτέρας (1/2). Σε αυτό στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Γεωργιάδης, βοηθός του Γκόραν Στεφάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

Αρχικά δήλωσε: «Αν δει κανείς τα πρόσωπα των παικτών στην ανάπαυλα και μετά το τέλος του αγώνα καταλαβαίνει πόσο μεγάλη προσπάθεια έκαναν. Απέναντι σε ένα ποιοτικό ρόστερ έκαναν μεγάλη προσπάθεια, τήρησαν το πλάνο κατά 99%, αλλά η ικανότητα του αντιπάλου σε δύο στιγμές έπαιξε ρόλο. Θεωρώ ότι η εικόνα μας δεν ήταν για 2-0. Μετά τη μείωση του σκορ έπρεπε να δείξουμε περισσότερη τόλμη».

Για το επιθετικό πρόβλημα είπε: «Και στο προηγούμενο κάναμε ευκαιρίες. Όταν φτάνεις τρία, τέσσερα μέτρα από το τέρμα είναι θέμα ηρεμίας και ψυχολογίας να σκοράρεις. Θα δουλέψουμε σε αυτό. Κράταμε την εικόνα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με τέτοιες εμφανίσεις».

Για τους Συμελίδης, Μπιτάνγκ: «Θα βοηθήσουν. Είναι διαφορετικού προφίλ παίκτες. Δεν είναι ακόμα στην κατάλληλη κατάσταση, αλλά σιγά σιγά θα πάρουν ματς, θα δουλέψουμε και θα μας βοηθήσουν».