Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Να μην έχουμε πολλά στο κεφάλι μας»

Με επιτυχία βγήκε το τεστ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για την Κέρκυρα, η οποία νίκησε με 2-1 και προσπέρασε τον Απόλλωνα Σμύρνης μπαίνοντας στη δυάδα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πώς κινήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα του, ενώ προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του τονίζοντας ότι πρέπει να βλέπουν ξεχωριστά κάθε ματς και να μην κοιτούν τους άλλους.

Αναλυτικά: «Σημειώσαμε δύο πολύ ωραία γκολ, είχαμε καλή παρουσία και πήραμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που είναι αλλαγμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς. Ήμασταν ήρεμοι και σκοράραμε όταν δεν ήμασταν τόσο καλοί. Αυτό το τέρμα μας ηρέμησε.

Είπαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο τέρμα, το κάναμε, αλλά ήρθε η μείωση του σκορ και ξανά το άγχος. Πήγαμε, όμως το ματς εκεί που θέλαμε. Ο επόμενος στόχος μας είναι η... Δευτέρα. Δεν πρέπει να έχουμε πολλά στο κεφάλι μας. Να μην κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Να κοιτάμε εμάς και να εκμεταλλευτούμε τυχόν στραβοπατήματα των αντιπάλων.

Είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις της διοίκησης που έκανε ό,τι ζήτησα. Να είμαστε ήρεμοι και τυχεροί και να πάμε στον δεύτερο γύρο με στόχο να αλλάξουμε κατηγορία. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ με βάθος. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο και δεν υποτιμήσουν τους αντιπάλους, θα είμαστε καλά. Περιμένουμε και τον Μπαλντοβαλίεφ και θα είμαστε γεμάτοι σε κάθε θέση».