Βαθμολογία

Επέστρεψε στην ΑΣΑ ο Γκουγκούδης

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε και επίσημα από τη Δευτέρα (1/2) στην ΑΣΑ. Ο λόγος για τον Σπύρο Γκουγκούδη, ο οποίος είχε έτσι κι αλλιώς συμφωνήσει με την ομάδα της Καρδίτσας και τη Δευτέρα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του. Ο 27χρονος αμυντικός αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του συλλόγου τον Ιανουάριο, μετά τους Δημοσθένη Τζέκο και Σωτήρη Τσιλούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τους Δημοσθένη Τζέκο και Σωτήρη Τσιλούλη, ο Σπύρος Γκουγκούδης αποτελεί την τρίτη μετεγγραφική προσθήκη της Αναγέννησης για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ομάδα μας παρά την ανατροπή του οικονομικού σχεδιασμού λόγω των προστίμων και πολλών στρεβλώσεων που επικρατούν στην φετινή σεζόν, προσπαθεί με υπερβατικό τρόπο να ενισχυθεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του δύσκολου πρωταθλήματος. Μάλιστα συνέχισε και σ' αυτή την συγκυρία την πολιτική της να προσεγγίζει Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές.

Καλωσορίζουμε τον Σπύρο στην επιστροφή του στην οικογένεια της Αναγέννησης και του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός για την από κοινού προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων της φετινής σεζόν».