Βαθμολογία

Δημητρίου: «Πρώτη φορά τέτοια ανθεκτικότητα ο Πανσερραϊκός»

Για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της ένας βαθμός μέσα στη Ριζούπολη, ειδικά σε μια περίοδο που ο Απόλλωνας είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων αποτελεί αναμφίβολα σημαντική επιτυχία.

Έτσι, ο Παύλος Δημητρίου, στο τελευταίο ματς που κοούτσαρε τα «λιοντάρια» πριν επιστρέψει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου λόγω της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάουλο Κάμπος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από το 1-1.

«Ένας βαθμός από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικός για μας αυτή τη στιγμή, από μια εξαιρετική ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων. Το παιχνίδι οπωσδήποτε ποιοτικά δεν ήταν εξαιρετικό. Ο Απόλλων είχε την κυριαρχία, είχε την κατοχή, πίεσε αλλά ο Πανσερραϊκός έδειξε για πρώτη φορά φέτος τέτοια ανθεκτικότητα. Για αυτό και κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό. Νομίζω και οι δύο ομάδες άξιζαν από ένα γκολ ακόμα τουλάχιστον, αλλά και οι δύο τερματοφύλακες έκαναν εξαιρετική αποκρούσεις και έτσι το παιχνίδι έληξε 1-1», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο μέχρι την Κυριακή (31/1) κόουτς του Πανσερραϊκού.

Ο Δημητρίου, ωστόσο, δεν ξέχασε πέρα από το να μοιράσει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του να ευχηθεί και στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία λέγοντας: «Εύχομαι ο Απόλλων να βρει αυτούς τους βαθμούς από άλλο ματς, είναι μια ιστορική ομάδα και εύχομαι να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανσερραϊκού, για το πάθος τους και την αγωνιστικότητα τους. Ειδικά σήμερα ήταν μια καινούργια ομάδα σήμερα. Έπαιξαν παιδιά που έκαναν μια δυο προπονήσεις ή που είχαν λίγες συμμετοχές και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Και επειδή εγώ αποχωρώ από την πρώτη ομάδα να τους ευχηθώ καλή συνεχεία».