Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Η κυριακάτικη (31/1) ήττα από τον Κισσαμικό θα πρέπει να γίνει διαχειρίσιμη κατά τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

«Ένα άσχημο αποτέλεσμα σήμερα για την ομάδα μας. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες στην κατηγορία, το οποίο φάνηκε και στο γήπεδο σήμερα. Είναι μία ομάδα καλοδουλεμένη από τον κ. Μπαξεβάνο και μία ομάδα που ξέρει να παίζει καλά άμυνα. Θα έλεγα ότι, ειδικά στο α’ ημίχρονο, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και μας έλειψε σε σχέση με άλλα παιχνίδια η καλή κατοχή και η καλή κυκλοφορία. Ίσως πολλές φορές να πήγαμε και σε ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης με μεγάλες πάσες αλλά θεωρώ ότι στο α’ ημίχρονο το σκορ μας αδικεί. Σε μία κόντρα επίθεση δεχτήκαμε ένα τέρμα, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να μας αγχώσει.

Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να ηρεμήσουμε τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάναμε κάποιες αλλαγές για να μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις και τους τρόπους να φτάσουμε στην εστία του Κισσαμικού και παρόλο που έστω και ανορθόδοξα δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε που πιστεύω ότι θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διαχειριστούμε σωστά μέσα στην εβδομάδα αυτή την ήττα. Θέλαμε πάρα πολύ κι εμείς να κλείσουμε τον α’  γύρο με νίκη, να φτάσουμε τους 25 βαθμούς αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Σίγουρα η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να συζητήσουμε με τους παίχτες και να διορθώσουμε την εικόνα μας για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Σίγουρα αυτοί είναι οι εκφραστές και οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Αυτοί είναι που θέλουν να παίξουν και να σκοράρουν αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Όπως είπε και ο Σπύρος (σ.σ. Μπαξεβάνος), ο κακός αγωνιστικός χώρος, η ικανότητα του αντιπάλου οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα. Να ευχηθώ καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα στον Σπύρο (σ.σ. Μπαξεβάνο), συγχαρητήρια για τη σημερινή τους νίκη και εύχομαι πάντα τα καλύτερα».