Βαθμολογία

Σταθόπουλος: «Χρειάζομαι τη στήριξη όλων...»

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται η Παναχαϊκή μετά και την εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα, με τον Στάθη Σταθόπουλο να ζητά στήριξη και βοήθεια από όλους όσους βρίσκονται εντός και εκτός ομάδας. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι επιθυμεί να βγάλει στο προσκήνιο παίκτες προερχόμενους από την Πάτρα.

«Μετά από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια στο τέλος του αγώνα το αποτέλεσμα είναι αρνητικό και αυτό μας έχει δημιουργήσει κακή διάθεση. Είμαι υποχρεωμένος να στηρίξω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί εδώ και ένα μήνα προσπαθούν καθημερινά μέσα στη γνωστή δύσκολη κατάσταση, στην οποία δεν μου αρέσει να αναφέρομαι. Κάποια παιδιά παίζουν, αν και για λόγους υγείας δεν θα έπρεπε. Δεν αντέχω να ακούω πράγματα εκτός πραγματικότητας. Η κατάσταση είναι αυτή και είναι γνωστή σε όλους.

Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα λόγω τον μεγάλων αποστάσεων στις γραμμές μας αλλά και της καλύτερης τεχνικής κατάρτισης των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μας στέρησε το γκολ με μια σπουδαία επέμβαση. Είναι γεγονός πως έχουμε την χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ακόμα και όταν η Παναχαϊκή είχε καλύτερη ομάδα και πάλι είχε μία από τις χειρότερες έδρες.

Η συνέχεια είναι δύσκολη, καθώς καλούμαστε να εντάξουμε στην ομάδα ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν στη Γ' Εθνική ή στο τοπικό. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να αλλάξω την ιστορία της Παναχαϊκής χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές από την Πάτρα. Χρειάζομαι τη στήριξη όλων. Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ δύσκολος. Βοηθήστε μας», δήλωσε ο Σταθόπουλος.