Βαθμολογία

Εξάρα ο Μελιβοιακός!

Ο Μελιβοιακός επικράτησε εντός έδρας του Διογένη Λάρισας με 6-3 σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά γκολ και… θέαμα! Στο 9ο λεπτό ο Κύρκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η απάντηση ήρθε στο 18’, όταν ο Καλόγηρος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1–1. Στο 38ο λεπτό ο Διογένης πήρε ξανά το προβάδισμα με το δεύτερο  τέρμα του Κύρκου. Στο 44΄ παραλίγο να ισοφαρίσει ξανά ο Καλόγηρος, όμως το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κύρκου που στην προσπάθεια του να διώξει ο Ζιούρκας έστειλε τη μπάλα στην εστία του. Στο 58΄ο Καλόγηρος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2–3 και στο 59΄ο Μπατσίκας με σουτ σκόραρε, ισοφαρίζοντας σε 3–3.

Στο 61’ ο Καλόγηρος πραγματοποίησε την ανατροπή και το 4–3! Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5–3. Στο 82ο λεπτό ο Τοπαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 6–3.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Ζιούρκας, Μακρής, Μαλαχτάρης, Μπάτσικας, Γκαρανές, Τοπαλίδης, Λαδάς, Γκουντάρας Ι. (55′ Βαλάρης Γ.), Καλόγηρος, Γραμμένος, Βούρτουρας Στ.

Διογένης Λάρισας Γιώργος Κύργιας): Βουλγαράκης, Αδάμου, Κύργιας, Καραγιάννης, Αγγελίκας, Μπαλοδήμος, Μιχαήλ, Αλεξίου, Αλντίνιο, Βολιωτόπουλος, Μπουντραγκένιο.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γούλας, Ντανταλής.