Βαθμολογία

3X3 με Στάμου η Ακαδημία

Οι Καλαρρύτες φιλοξένησαν την Ακαδημία Τυρνάβου στο γήπεδο του Κουλουρίου με νικήτρια την ομάδα του Τυρνάβου με σκορ 0-2.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Πρωταγωνιστής ο Στάμου αφού σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 10' με το σουτ του Βιλανάκη Αγ. να πετυχαίνει το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τον Παπαχατζή Β. και 2 ο Λόζος. Στο 44' ο Στάμου θα σκοράρει αφού θα πάρει το «ριμπάουντ» από το σουτ του Λόζου για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και στην επανάληψη. Στο 52' ο Στάμου με παράλληλη μπαλιά θα βρει τον Μπάκο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το τελικό 0-2. Ευκαιρίες για τρίτο γκολ είχαν οι Λόζος, Στάμου, Μπάκος και 3 ο Παπαχατζής Γ., χωρίς αποτέλεσμα.

Α.Ο. Καλαρρυτών (Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Φασούλας, Ρούμπος, Δασκαλόπουλος (70′ Μενάγιας), Βιλανάκης Χαρ., Μουστάκας, Βιλανάκης Γ. (60′ Κοταρέλας), Κίτσιος, Σαμπάνης, Βιλανάκης Ν., Βιλανάκης Αγγ.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι, Ντούρος, Παπαχατζής Β. (73′ Παπαδόπουλος), Δασκαλόπουλος, Κόκκας Β., Παπαχατζής Γ., Στάμου, Βίδρας, Λόζος (85′ Καραμούτης), Μπάκος, Τουμάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Ντίνου, Κούβατας.