Βαθμολογία

Νίκη για την Βερδικούσια

Σημαντική νίκη για την Βερδικούσια με 2-0 επί του Ροδιακού. Για τους γηπεδούχος στο 27’ εκτέλεσε φάουλ ο Πανταζής και ο Δήμκος με κεφαλιά το 1-0. Στο 40’ δοκάρι κάθετο ο Οικονόμου και άουτ. Και στο 87’ από ασίστ του Ιγγλέζου, ο Θάνος με πλασέ το τελικό 2-0.

Για τους φιλοξενούμενους. Στο 9’ ωραία σέντρα – σουτ του Τζιόγκα, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 15’ ο Τανάγιας έστειλε την μπάλα άουτ μετά από αναταραχή στην άμυνα. Στο 35’ ο Πατρίκου έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Τανάγια το σουτ απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 54’ φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ζητήθηκε πέναλτι αλλά δεν δόθηκε.

Προοδ. Βερδικούσσας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Φραγκογκούλας (60’ λ.τ. Κουμαντζέλης), Στατήρης, Μούμος, Ζερδαλής, Καρκατσέλας, Σινάπαλος, Πανταζής (38’ λ.ρ. Οικονόμου Ν.Γ.), Δήμκας, Δαούλας Ε. (83’ Ιγγλέζος).  

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Μπουλαμάτσης, Βόγγολης (55’ Ρόκα), Τσέτσιλας, Γεροστέργιος, Γκαμπέτας, Ζαμπούλης (78’ Γκατζούλης Π.), Τζιόγκας, Πατρίκου, Φωτίου (65’ Κακαβίτσης), Γάλος, Τανάγιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Σουλιώτης, Νάκας.

Βάσω Γκατζούλη