Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Φαλανιακός και Ν.Πολιτεία

Ο Φαλανιακός φιλοξένησε την Αστραπή Ν. Πολιτείας με το τελικό σκορ να είναι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αλλά ο Φαλανιακός με ένα καλο δεύτερο ημίχρονο έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Αρσένης και ο Γκιουρσάμι απείλησαν νωρίς και στο 28' ο Μολάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο θα σκοράρει μετά την λανθασμένη εκτίμηση του Βάιου.

Ο Μπέλτσιος με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει μετά το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 57΄ο Αλατάς με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.Ευκαιρίες για την ανατροπή είχαν οι Αλεξανρής, Αλατάς και Παπαγεωργίου ενώ από την άλλη οι Μπέλτσιος και Γκιουρσάμι με κορυφαία αυτή στο 93' του Καλτσά.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας (60′ Κόκκινος), Βαρσάμης, Σουλιώτης, Πανταζής Γ., Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Σαχίνης (65′ Καρυώτης), Μπλέντι, Αλεξανδρής, Αλατάς.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Μαγαζιώτης, Τάτσιος, Παπαμάνος, Τσούπρος (80′ Ζαφειρούλης), Λιούσκας, Μπατζέλας, Μολάς, Γκιουρσάνης, Αρσένης (85′ Μπανός), Καλτσάς, Μπέλτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Σπανούλης, Αρχοντής.

Βασίλης Παπαχατζής