Βαθμολογία

Ήταν πραγματικός «Κεραυνός»

Ο Κευραυνός Δένδρων επικράτησε με σκορ 2-0 της Συκέας και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Στο 5’ ο Γκαντρής με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Καλέσης Απ. με πλασέ μετά από σπάσιμο του Γκαντρή έκανε το 2-0.

Έχασαν ευκαιρίες οι Τσούτσας, Καλέσης Απ. και Γκαντρής. Για τους φιλοξενούμενους στο 45’ ο Παλιγιάννης έκανε το σουτ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι και στο 90’ σουτ καλό του Κατσιγιάννης Φ. απέκρουσε ο κίπερ.

*Η ομάδα των Δένδρων μετά το τέλος του αγώνα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο καφενείου του χωριού και το φλουρί το κέρδισε ο Σκριάπας που κέρδισε 50 ευρώ. Μια δεύτερη πίτα είχε η ομάδα για τους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και μια τρίτη για τα τμήματα υποδομής.

Κεραυνός Δένδρων (Φάνης Μπατραλέξης): Τασιούλας, Αγγέλης, Κουτσογιάννης, Καλέσης Αχ., Μπακού (80’ Ρενάτο), Τσιάτας (70’ Ζηρδέλης), Σκριάπας, Βόραδας (65’ Ζιόγκος), Γκαντρής, Τσούτσος, Καλέσης Απ.

ΑΟ Συκέας (Δημήτρης Στάθης): Στάμος, Παλιγιάννης, Κατσιγιάννης Β., Ζιόζιος Γ., Παλάσκας, Βάμπος (30’ Μίσιος), Μπαργιώτας, Κουκουβάγιας, Τσιαντούλης (15’ Καρατζιόλης Λ.), Μέρμηγκας, Κατσιγιάννης Φ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακαγιάννης, Κοτούμπας, Μπούτος.

Βάσω Γκατζούλη