Βαθμολογία

Απέδρασε με Λόλα

Ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων φιλοξένησε τον Δαμασιακό και ηττήθηκε με σκορ 2-3.Σε καλή μέρα ήταν ο Λόλας όπως και μας το συνηθίζει αφού σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Την πρώτη καλή ευκαιρία την είχαν οι Ατρόμητοι με τον Βιλανάκη Μ. να πετυχαίνει το δοκάρι. Όμως στο επόμενο 12λεπτο αναλαμβάνει ο Λόλας.

Πρώτα στο 20' θα δώσει πάσα "πάρε-βάλε" στον Τζουμάκα για το 0-1. Το 0-2 θα γίνει στο 28' όταν ο Τσιάλτας θα του δώσει την μπάλα και με ωραίο πλασέ θα σκοράρει. Στο 32' θα κάνει και το 0-3 με προβολή. Στην επόμενη φάση ο Τζουμάκας θα χάσει μια καλή ευκαιρία για τέταρτο γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν τα "πάνω" τους.

Στο 65' ο Βιλανάκης Μ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο "γάμα" θα κάνει το 1-3 για να έρθει ο Μπαγκαρτζής να κάνει το τελικό 2-3.Μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 82' με τον Τσιφλίζογλού όπως δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Λόλα στο 65'.Ακόμη αγωνιζόταν με δέκα τα τελευταία δέκα λεπτά αφού ο Τζουμάκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μιτρακούλης, Βίλης, Βιλανάκης Γ., Τσιχλίζογλου, Μούμος, Ρουμελιώτης, Ευαγγέλου (30' Σαλγκάμης), Βιλανάκης Μ., Μπακαρτζής, Αντωνόπουλος (30' Γαδιτσάκης).

Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστροδήμος, Αυλωγιάρης, Λέτσιος Κ., Μπακαΐμης Στ., Γεωργατζάς Γ., Τσιάλτας, Γανός, Μουσιάρης, Λόλας, Τζουμάκας, Λέτσιος Στ. (73' Δούκας).

Διαιτητική τριπλέτα : Αγγελούλης, Τέγος Δ., Τσακνάκης.

Βασίλης Παπαχατζής