Βαθμολογία

Ο Μακρής έδειξε τον δρόμο

Η Δήμητρα Γιάννουλης φιλοξένησε την Αναγέννηση Καλοχωρίου και κέρδισε με σκορ 2-0. Πρωταγωνιστής ο «πιτσιρικάς» Μάκρης που σκόραρε δύο φορές. Η Δήμητρα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας μια ανοδική πορεία μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 9' ο Μακρής με ωραία ατομική προσπάθεια θα ανοίξει το σκορ ενώ ο ίδιος στο 26' μετά από την πάσα του Κοταρέλα θα κάνει το 2-0.Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ αλλά βρήκαν έναν εξερετικό Παναγιωτόπουλο ο οποίος μπλόκαρα τα σουτ των Ταρταμπούκα, Μπούνα, Σπυρόπολου και πάλι Ταρταμπούκα και να κρατάει το μηδέν.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπάμπαλης, Καλούσης, Εμανουήλ, Αμπατζίδης (75' λ.τ Κουτρουμπής), Μανάκας, Θώμος, Κοταρέλας, Χατζηγρηγορίου Κ. (52'Τσουτσούραζης), Μακρής, Κατσαμάκας (70' Χατζηγρηγορίου Τ.).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παρδάνης, Δούρος, Μάρκου (46' Ταρταμπούκας), Έξαρχος, Νεστορίδης, Σπυρόπουλος, Λουκανίκας (30' Σαμαράς), Παιδής, Μπούνα (80' Δάκτυλας), Μακανίκας, Βενέτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Δεληγιάννηε Ευαγ., Μίχος.

Βασίλης Παπαχατζής