Βαθμολογία

«Διπλό» πρωτιάς για τον Απόλλωνα!

Ο Απόλλων Λάρισας πέρασε με σχετική ευκολία από την Αμυγδαλέα κερδίζοντας τον τοπικό Αετό με σκορ 0-3 και έτσι κράτησε την διαφορά από τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο +5.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις δύο φάσεις και ήταν ματς κέντρου. Στο 34’ ο Κυριάκος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, πήγε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Παλάσκας και την τελευταία στιγμή ο Καφές έσωσε πάνω στη γραμμή.

Για τον Αετό κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο, αφού στο 45’ ο Κυριάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έσπασε στον Παλάσκας, αυτός βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, όμως ο Παζιάνας έδιωξε με τα πόδια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν περισσότερο αποφασιστηκά και έτσι στο 53’ δεύτερο δοκάρι με τον Γιαννακόπουλο. Στο 59’ ήταν μια καλή στιγμή για τον Αετό, όταν ωραία έβγαλε τη σέντρα ο Κυριάκος, τελευταία στιγμή ο Μαλάκος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τον Απόλλωνα που πλαγιωκοπούσε από όλες τις γραμμές. Στο 60’ το σουτ από πλάγια ο Κυριάκος, έδιωξε σε κόρνερ ο Παζιάνας. Στο 61’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Κυριάκος, την κεφαλιά πήρ ο Παλάσκας και έκανε το 0-1.

Στο 70’ όμορφα ξέφυγε από την άμυνα ο Κυριάκος που έβγαλε τον Κουβελά απέναντι από τον Παζιάνα και έκανε το 0-2. Στο 74’ ωραία μπήκε ο Νάστας έστρωσε στον Παλάσκα που έκανε το σουτ, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 77’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Κυριάκος το σουτ έκανε ο Κουρδής Γ. έδιωξε ο Παζιάνας. Στο 85’ ο Κουβελάς ξέφυγε από την άμυνα, έστρωσε την μπάλα στον Παλάσκα και αυτός με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-3. Και το 90’ ξέφυγε ο Κουβελάς έκανε τη σέντρα στον Παλάσκα αυτός το σουτ, με υπερένταση έδιωξε ο Παζιάνας.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Μαυρουδής Αντ., Ανδριανόπουλος, Καφές, Βαϊτσης, Πρίφτης (65’ Καφούσιας), Πάσσιος Π. (78’ Τσιτουρτζής), Πολύζος, Μαλάκος (86’ Οικονόμου), Κυριάκος, Μαυρουδής Ι.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Αντωνόπουλος, Κολιός (46’ Κούρο), Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής Γ., Παλάσκας, Λιλολάρι, Μπόντε (85’ Ιωαννίδης), Κυριάκος, Νάστας (65’ Κουβελάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Αναστασίου, Στάϊκος.