Βαθμολογία

Αγρίεψαν οι Λύκοι!

Η Α.Ε. Λύκων Λάρισας κέρδισε με 2-0 την Ένωση Μελίας και έτσι παρέμεινε κοντά στην διεκδίκηση της ανόδου! Οι γηπεδούχοιε είχαν την ουσία και πήραν το τρίποντο που τόσο ήθελαν. Το σκορ άνοιξε στο 34΄μετά από λάθος της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Χρήστο Καψάλη και αυτός σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βλιώρας έκανε ένα δυνατό σουτ με τον Ματούλα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 37’ μετά από αδράνεια στην άμυνα της Μελίας, ο Ποντίκας με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0. Η Μελία προσπάθησε να αντιδράσει με τους Σφέτσο και Αγγελακόπουλο. Οι Λύκοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καψάλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λύκοι (Λ. Λελέδης-Σ. Καλαμάς): Μουτσάι, Καψάλης, Σκύφτας, Ντριβαλάς, Ποντίκας, Μαυροδήμος, Δάλλας, Βλιώρας (74΄ Βάνης), Γκαλμπογκίνης (57΄Παρλάντζας), Ρακιντζόγλου (54΄Μαρβατάι).

Μελία (Η. Αράπης):Ματούλας, Αντωνόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Αγγελακόπουλος, Κωσταρέλος (54΄Ευαγγέλου), Κατσίκης, Αθανασίου (81΄Μπαζούλης), Χασιώτης, Σφέτσος, Κουκουτάρας (70΄Βαϊόπουλος), Αμαρλαριώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Λαμάρα, Γκαραβέλης.