Βαθμολογία

Στα χαρτιά ο ΑΟ Τρίκαλα

Προπόνηση αντί αγώνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (31/01) για τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν προσήλθε, όπως αναμενόταν, να αγωνιστεί στην αυλαία του πρώτου γύρου και έτσι ο διαιτητής (Γκάμαρης) έκλεισε το φύλλο αγώνα και ανέφερε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο ίδιος περίμενε 10 λεπτά.

Όπως αναφέρει ο ΚΑΠ: «Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα, χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες ευρώ έως σαράντα χιλιάδες ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος».

Ο τεχνικός, Γιώργος Μαραντάς προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του, ενώ είχε δηλώσει στην ενδεκάδα τους: Χιώτη, Λαμπάκη, Κοντοδήμο, Σαρακατσάνο, Ντόικιτς, Μουμίν, Γουάτο, Ναβάρο, Κουσκουνά, Στεφάνοβιτς, Αρσενίεβιτς.