Βαθμολογία

Χαντί: «Ήρθα για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκας»

Ψηλά τον πήχη έβαλε από τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ ο Άγγελος Χαντί. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπέγραψε με τους «ασπρόμαυρους» και ανακοινώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή, τόνισε ότι σύντομα η κρητική ομάδα θα βρεθεί ξανά στη Σούπερ Λίγκα και με αυτό το στόχο δέχθηκε να βοηθήσει στην προσπάθεια για την επιστροφή, καθώς σημείωσε πως οι Ηρακλειώτες είναι περαστικοί από τη Γ’ Εθνική.

«Ο ΟΦΗ μπορεί να παίζει στην Γ’ Εθνική, αλλά εγώ ήρθα για τον ΟΦΗ στης Σούπερ Λίγκα, γιατί πιστεύω ότι πολύ σύντομα εκεί θα βρεθεί ξανά ο ΟΦΗ», δήλωσε αρχικά ο Χαντί και συμπλήρωσε: «Ο ΟΦΗ είναι περαστικός απο την Γ’ Εθνική. Είναι κρίμα να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία».

Για την επιλογή του τόνισε: «Δεν το θεωρώ πισογύρισμα για μένα. Αντίθετα είναι για μένα μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Ηρθα για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, γιατί πιστεύω ότι πολύ σύντομα εκεί θα βρεθεί ξανά ο ΟΦΗ», ενώ είπε για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Η ομάδα έχει ποιότητα και πάμε όλοι δυνατά για μια νέα αρχή. Το προπονητικό τι που υπάρχει στην ομάδα και οι μεταγραφές που γίνονται δείχνουν ποιός είναι ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας». Να σημειωθεί ότιο Χαντί έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι με το Ηράκλειο στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».