Βαθμολογία

Πήρε και τον Καλέ ο ΟΦΗ

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και το Σάββατο (30/1) οι Ηρακλειώτες ενέταξαν στο ρόστερ τους τον Έλτον Καλέ. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, συζήτησε με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» και υπέγραψε στον ΟΦΗ, για να υποσχεθεί ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είπε: «Ξέρω την ομάδα για τους φιλάθλους της και το γήπεδο. Όταν έπαιζα στον Εργοτέλη ερχόμουν σε κάποια παιχνίδια και ξέρω την ατμόσφαιρα. Είναι πραγματικά εκπληκτική.

Μπορεί η ομάδα να παίζει στη Γ' Εθνική, αλλά ο κόσμος της πόλης ζει για αυτήν την ομάδα και το ξέρω καλά γιατί έχω ζήσει εδώ. Θέλω να παίξω σε αυτό το γήπεδο και για αυτούς τους φιλάθλους. Τις τελευταίες μέρες που είμαι ξανά στο Ηράκλειο με βλέπουν στο δρόμο και με παροτρύνουν να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Είναι φανταστικοί.

Βλέπω στα πρόσωπά τους την αγάπη τους για αυτήν την ομάδα και θα προσπαθήσω και εγώ να δώσω ό,τι μπορώ για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Την ίδια στιγμή, έκλεισε και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Ανέστη Νάστου, καθώς ο 26χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε το Σάββατο στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του στα χαρτιά που σφράγισαν τη συμφωνία του με τους Κρητικούς.