Βαθμολογία

Έκοψαν πίτα τα τμήματα της Ακαδ. του Απόλλωνα (Video)

Το Σάββατο (30/01/16) πραγματοποιήθηκε στο Mikel της Νεάπολης, η κοπή πίτας όλων των τμημάτων της Ακαδημίας του Απόλλωνα Λάρισας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πολλοί γονείς, όπως και οι μικροί αθλητές που αποτελούν το «αύριο» του Απόλλωνα, αλλά και του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Πριν την κοπή της πίτας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος ευχήθηκε σε γονείς και παιδιά, ότι καλύτερο για την νέα χρονιά, ενώ μίλησε και για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Φιλιππούπολης, που αλλάζουν άρδην όψη, μιας και έχουν ξεκινήσει τα έργα αναδόμησης όλου του χώρου και όχι μόνον η αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Παρών ήταν και ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Αλέξης Κούγιας που μιλώντας, επισημοποίησε την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι οι δυο ιστορικές ομάδες της Λάρισας, είναι πλέον «ένα σώμα μια ψυχή».

Ας περάσουμε να δούμε στο παρακάτω video του apollona larissas tv, τι ακριβώς ειπώθηκε από τους κ.κ. Μαντζανά και Κούγια, προς του λιλιπούτειους άσους αλλά και τους γονείς τους.

">http://