Βαθμολογία

Η Αμπελιά τα «σάρωσε» όλα!

Με το εντυπωσιακό σκορ 0-4 ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πέρασε από τη Νεάπολη κερδίζοντας τον Άγιο Θωμά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νίκη της Αμπελιάς δικαιολογείται αφού η ομάδα είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Άγιος Θωμάς στις τελευταίες θέσεις. Στο 15’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σιδηρόπουλο που ήταν και ο εκτελεστείς, απέκρουσε όμως ο Πάτρας.

Στο 29’ από φάουλ του Δενελάβα Ν. απέκρουσε προσωρινά ο Πάτρας, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και με προβολή ο Δενελάβας Λ. έκανε το 0-1. Στο 39’ μετά από ατομική προσπάθεια του Σιδηρόπουλου που έβγαλε την πάσα για τον Δενελέβα Λ. και ο παίκτης με προβολή έκανε το 0-2.

Στο 60’ ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ ακυρώθηκε γκολ για την Αμπελιά για επιθετικό φάουλ, όταν έκανε τη σέντρα ο Λέτσιος και ο Παναγιωτόπουλος την κεφαλιά.

Στο 80’ φάουλ εκτέλεσε ο Δενελάβας Ν. η μπάλα ήρθε πλάγια στον Σιδηρόπουλο αυτός έκανε τη σέντρα και ο Κουλάκογλου με τακουνάκι το 0-3. Στο 81’ εξαιρετική ντρίπλα για τον Δενελάβα Λ. και χατ - τρικ για τον ίδιο και το τελικό 0-4.

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Κουτσάκης (70’ Δοξαριώτης), Πανέτσος, Γκουντούρας, Μηλιώνης, Γελαδάρης, Χρηστιανός (50’ Κοτολόσι), Καραγεωργίου, Καραγιάννης, Νούσιος, Πιτσαρής (65’ Καραούλας).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Μωραϊτης, Γιαχνής (73’ Σπαθαριώτης), Τολιόπουλος, Καραγκέλης, Δενελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος (80’ Βογδάνος), Αλεξούλης, Δενελάνας Λ., Κουλάκογλου, Λέτσος.  

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Τέγος, Παπαγεωργίου.