Βαθμολογία

Έκοψε πίτα ο Απόλλων Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/01/16) το βράδυ, στην ταβέρνα «Παραδοσιακό» στην Νεάπολη, η κοπή πίτας του Απόλλωνα Λάρισας. Στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου με επικεφαλής τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και τον άμεσο συνεργάτη του, Μιχάλη Μπίζιο.

Από πλευράς διοίκησης, πέραν του προέδρου μας, κ. Παναγιώτη Μαντζανά, παρόντες ήταν οι διοικητικοί μας, κ.κ. Μπουχωρίδης, Τερζούδης, Ζηλιασκούδης, Μαργαριτόπουλος, ο υπεύθυνος γηπέδου κ. Δοξόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Απόλλωνα, κ. Καπετανόπουλος καθώς και οι προπονητές των μικρών τμημάτων του συλλόγου.

Τίμησε δε με την παρουσία του και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., κ. Αλέξης Κούγιας, διατρανώνοντας τις αδελφικές σχέσεις που διέπουν πλέον σοβαρά και με βάση τα δυο λαρισινά σωματεία.

Μιλώντας ο πρόεδρος κ. Μαντζανάς ευχήθηκε υγεία σε όλους και ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα, βάση της αξίας που έχουν για να μπορέσουν να φέρουν τον ιστορικό σύλλογο ψηλά, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Τα «τυχερά» φλουριά πέτυχαν από την ομάδα οι Μπρέλλας, Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης, Λιλολάρι και Σκάκος.