Βαθμολογία

Πέρασε από το Κουλούρι η Κοιλάδα!

Η Κοιλάδα πέρασε από το Κουλούρι με 1–2, χάρη στο γκολ του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της, Δημήτρη Σιούτα, στο 89ο λεπτό!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Κοττάκο στο 22’, από γύρισμα του Νεράτζη. Στο 38′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβραμούλη έγινε το 1-1.

Το τελικό 1–2 διαμόρφωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Δημήτρης Σιούτας, που με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 89ο λεπτό την σέντρα του Βασίλη Σδράλη, δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Στην φάση του τέρματος της Κοιλάδας, αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της, Γιάννης Ανδρεάκης με απευθείας κόκκινη κάρτα. Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη Κουλουρίου.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Δημητρίου, Μιχόπουλος (64′ Αποστολίδης (82′ λ.τ. Ανδρέου)), Μπακαβέλος, Νεράτζης, Καλογερόπουλος, Χάμος, Καρλιγκιώτης Μ., Παπαγεωργίου, Καρλιγκιώτης Απ., Κοττάκος, Χριστοδούλου (46′ Λευθέρης).

Κοιλάς Κοιλάδος (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης Β., Αβραμούλης (80′ Μπούρας), Τέλλιος, Τριανταφύλλου, Μπούρης (46′ Ανδρεάκης Γ.), Καραπετσάνης, Καζάνι Γκ., Ευθυμιάδης (74′ Καζάνι Κ.), Γκομοσίδης, Σιούτας Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Μπακαλμπάσης, Μπούτος.