Βαθμολογία

Τα κατάφερε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης επικράτησε με 2–1 του Μαχητή Τερψιθέας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ. Ο Μιχαλόπουλος πέρασε αλλαγή στο ματς και στο 81′ σκόραρε το νικητήριο τέρμα για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Στο 35ο λεπτό ο  Ελιζόπουλος Σ. σε σουτ του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαρσένου και στην επαναφορά ο Βασιλείου Β. σε κενή εστία δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη και στο 48′ ο Κίτσας Γ. με κεφαλιά από κόρνερ του Παϊτέρη, άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα έφερα το ματς στα ίσα στο 52′ με τον Πρισακάρου από θέση τετ–α–τετ, να πλασάρει σωστά πάνω από τον Γιάννη Κίτσα την μπάλα.

Στο 81ο λεπτό ο Μιχαλόπουλος πέτυχε το γκολ για τους γηπεδούχους με ευθύβολο σουτ, κέρδισε τον Παπαρσένο 2–1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά στο 90′ η σέντρα του Σεΐζη και η κεφαλιά του αμυντικού του Πανιωνίου, Στέφανου Βασιλείου, είχαν ως αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στο δοκάρι του Πανιωνίου!

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Βασιλείου Παρ., Δημόπουλος, Κανής, Βασιλείου Παν. (55′ Μιχαλόπουλος), Παϊτέρης (65′ Γκόλτσιος Ι.), Κίτσας Γερ., Βασιλείου Στεφ., Ελιζόπουλος, Κίτσας Γ., Βασιλείου Β.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαρσένος, Κουτσογιαννούλης, Παπαδημητρίου, Σιδέρης, Αργυρούλης, Καρκατζιάς, Σεΐζης, Κατσής (14′ λ.τ. Παπαδόντας), Πατσιούρας Δ. (82′ Κολοκυθόπουλος), Δολμές (82′ Χονδροδήμος), Πρισακάρου.

Διαιτητική τριπλέτα: Πατσής, Δημήτρης, Κοντοβασίλης.