Βαθμολογία

Ο Αμπελώνας ξεφάντωσε με κλαρίνο (Εικόνες)

Η διοίκηση του Αμπελωνιακού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Θάνος Κουτσούκης πραγματοποίησε την Παρασκευή (29/1) μία ξεχωριστή εκδήλωση, στο Four Season στον Αμπελώνα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο του ετήσιου χορού της ομάδας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εκτός από την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες, εκεί βρέθηκαν από την ΕΠΣΛ, ο κ. Σταύρος Πουλαράκης που θα κάνει δωρεάν την γεώτρηση για την άρδευση του γηπέδου του Αμπελώνα. Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκαν ο κ. Νταβαρούκας, ο κ. Ροντούλης, καθώς και ο κ. Κουρδής, άνθρωποι του αθλητισμού.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με νέο κόσμο, εκείνο που ξεχώρισε ήταν ότι τους ήχους συνόδευαν με το κλαρίνο ο Βαγγέλης Πέγιος και με το τραγούδι ο Γιώργος Αγγέλης. Το κέφι ξεχώριζε και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η εκδήλωση είχε λαχειοφόρο και πλούσια δώρα.

Η ομάδα του Αμπελωνιακού φέτος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Μεγάλη βοήθεια στην βραδιά έδωσε ο παίκτης της ομάδας Κώστας Γρηγορίου που βοήθησε τα μέγιστα. Το athleticlarissa.gr έδωσε την παρουσία του και σας μεταφέρει εικόνες από την εκδήλωση.