Βαθμολογία

Σε προχωρημένες επαφές με Αργεντινό η Κέρκυρα

Μπορεί να ήταν εξαρχής προτεραιότητα στην Κέρκυρα η ενίσχυση στη θέση του φορ, όμως θα είναι η μεταγραφή που θα γίνει τελευταία από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Αρναρέλλη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Μπαλντοβαλίεφ τα έχει βρει σε όλα με τους Φαίακες και τις τελευταίες ώρες προέβαλε ως το απόλυτο φαβορί, καθώς άπαντες στην ομάδα έχουν πολύ καλή άποψη.

Ωστόσο, ο Σκοπιανός καθυστερεί και οι Επτανήσιοι είναι σε επιφυλακή. Ούτως ή άλλως προχωρούσαν παράλληλα μία ακόμη περίπτωση και αυτή έχει να κάνει με έναν Αργεντινό, ο οποίος έπαιζε σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας του και είναι 24 ετών.

Ο χρόνος πιέζει και αυτό που τονίζουν πλέον από την Κέρκυρα είναι ότι «όποιος προλάβει θα έρθει», εννοώντας πως, αν ο Μπαλντοβαλίεφ δεν βρεθεί άμεσα στο νησί, τότε θα αποκτηθεί ο Αργεντινός.

Από εκεί και πέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Δεν υπολογίζεται ο Σουάνης λόγω τιμωρίας, ενώ αντιθέτως εξέτισε και επιστρέφει ο Κρητικός. Στην αποστολή θα είναι και πάλι ο Ζορμπάς, ο οποίος λόγω ίωσης δεν είχε ταξιδέψει στα Χανιά.

Τέλος, ανοιχτό μέχρι την τελευταία στιγμή είναι το θέμα του Καρντόσο. Ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα, είναι σε επαφές με κάποιες, αλλά αν δεν κλείσει σε μία εξ αυτών, τότε δεν θα λύσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει, έστω κι αν δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη.

a-sports.gr