Βαθμολογία

Καβακάς: «Εύχομαι η ΑΕΛ να βγει πρωταθλήτρια»

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού Τίμος Καβακάς μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε: «Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω και εύχομαι η ΑΕΛ να βγει πρωταθλήτρια και να επιστρέψει επιτέλους στην Σούπερ Λιγκ.

Γνωρίζαμε πως έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο αλλά ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σήμερα πληρώσαμε τα ατομικά λάθη κυρίως. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ και να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού όμως σταθήκαμε άτυχοι σε αυτό το κομμάτι.

Δεν είμαστε η ομάδα που θα προσποιηθούμε ότι δεν μας πειράζει το αποτέλεσμα γιατί μας πειράζει και ας παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε

Χρειάζεται υπομονή γιατί κάποια παιδιά έχουν έρθει σχετικά αργά σε σχέση με άλλος και χρειάζονται αγωνιστικό τέμπο. Εύχομαι κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους και ευχαριστούμε για την φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε».

Λευτέρης Ματσούκας (Παίκτης Αχαρναϊκού): «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Έχουμε τη δική μας νοοτροπία και δουλεύουμε πάντα γι αυτή. Το δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Η νίκη σήμερα δεν ήρθε όμως θα δουλέψουμε για τη συνέχεια. Εύχομαι στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της και να κοσμήσει τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία της στην Σούπερ Λιγκ».

Για την κίνηση ανθρωπιάς: «Ήταν μια συμβολική κίνηση για τα θύματα. Ήταν δική μας πρωτοβουλία και πιστεύω πως έγινε αποδεκτή και από τον κόσμο. Εύχομαι να γίνουν ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον από άλλους».