Βαθμολογία

Στον τελικό ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα βρεθεί για ξανά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ μετά τη δύσκολη αλλά σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον αξιόμαχο Ηρακλή Λάρισας. Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα θέλουν να σηκώσουν την κούπα μετά την περσινή απώλεια με 1-0 απέναντι στον Αμπελωνιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν μια και ενδιαφέρουσα αμφίρροπη αναμέτρηση όπου κρίθηκε στο 75’ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μπένος μετά από κεφαλιά πάσα του Νεμπεγλέρα μετά από ωραία προσπάθεια του Κουρούμαλου ενώ στο 83΄ο Ζαγγανάς είχε δοκάρι.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο γι’ ακόμη μία φορά, είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαυρομάτη ενώ στο 90’ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Τσιάτα έφυγε μόλις άουτ! Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αχιλλέα, ο Μεζίνι έκανε την πρώτη του συμμετοχή.

Ηρακλής Λάρισας (Γ. Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Πότσης, Λιάκος (77΄Τσιάτας), Καπετάνι, Μπάμης, Τριανταφυλλόπουλος (85΄Τσιάτας), Μαυρομάτης (85΄Ντουνούδης), Αποστόλου.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τ. Παραφέστας): Γκικούδης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Τλούπας, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (60 Μπένος), Βούλγαρης (72' Κακαζούκης), Ζαγγανάς (85' Μεζίνι).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Καρακώστας, Παπαδημητρίου.