Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Συμελίδη ο Αγροτικός Αστέρας

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αγροτικός Αστέρας κινήθηκε για την απόκτηση του Παναγιώτη Συμελίδη, ο οποίος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την όλη διαδικαδία για τη μεταγραφή του 23χρονου μέσου ανέλαβε ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος θεωρεί ότι ο Συμελίδης αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον.

Έτσι, ο παίκτης ταξίδεψε την Τρίτη (26/1) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία τους με τους «σταχυοφόρους» και την Τετάρτη (27/1) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του. Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Συμελίδη. 

Ο 23χρονος (3/11/1992) μέσος αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Σμύρνης, πραγματοποιώντας από το περασμένο καλοκαίρι 14 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας ένα γκολ.Η καριέρα του ξεκίνησε από τον Εθνικό Βατερού για να ακολουθήσουν ο Τηλυκράτης Λευκάδας (2011 - 2012, 21 εμφανίσεις, 2 γκολ) και η Ερμιονίδα (2012 - 2015, 30 εμφανίσεις, 4 γκολ).  

Έχοντας γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων», υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, ο Παναγιώτης Συμελίδης παραχώρησε στο agrotikosasterasfc.gr τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον Εύοσμο:

‘Ήταν μία εύκολη απόφαση για μ' ένα (να γίνω ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα)! Επιστρέφω στη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστώ σε μία από τις πιο φιλόδοξες και καλύτερα οργανωμένες ομάδες. Ο Αγροτικός Αστέρας, έτσι όπως έχει αναπτυχθεί και ενισχυθεί σε όλους τους τομείς από τον κ. Θεοδωρίδη, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα για τους νέους και ταλαντούχους, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους και ταυτόχρονα για να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Το γεγονός ότι με επέλεξε ο κ. Στολτίδης με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο περήφανος και για να τον δικαιώσω πρέπει να δουλέψω σκληρά και να γίνω σύντομα ένας πολύτιμος παίκτης για τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους φιλάθλους μας’

Ο Παναγιώτης Συμελίδης επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 77».